About Us

Motounelte.RO este o societate comerciala infiintata in Octombrie 2011 in Bucuresti, avand ca obiect principal de activitate comercializarea motouneltelor STIHL, VIKING, BOSCH, MAKITA, KIPOR, HITACHI, GARDENPRO a consumabilelor si pieselor de schimb pentru scule electrice si motounelte, dar si reparatia motouneltelor din toate marcile.

Am pornit pe acest drum din pasiune pentru gradinarit si motounelte, dar mai ales pentru ca ne propunem sa oferim cumparatorilor o experienta de cumparare civilizata, asa cum din pacate, de foarte putine ori gasesti.

Asta inseamna ca vom face tot posibilul sa avem in stoc permanent marea majoritate a produselor distribuite din gama GARDENPRO, STIHL, VIKINGBOSCH, MAKITA, KIPOR, HITACHI, etc.  la preturi cel putin competitive, sa va oferim unealta sau motounealta cea mai potrivita scopurilor si Dvs., sa va invatam sa o folositi, sa va asiguram necesarul de piese de schimb si reparatii pentru multi ani dupa achizitia motouneltei, si mai ales sa incercam sa cladim un parteneriat pe termen lung cu Dvs, sau cu afacerea Dvs, politicile de "Clientii Nostri", "Service si Reparatii" si "Drive Test" fiind special dezvoltate in acest sens.

Va stam la dispozitie, in Bucuresti, prin trei puncte de vanzare si Service, unul situat in Sectorul 2 pe Str. Mihai Eminescu 139 (telefon 0733.989.447) zona Piata Gemenii, iar cel de al doilea in Sectorul 6 in cartierul Militari, pe Bd. Iuliu Maniu 101 (telefon 0726.692.446) vis a-vis de statia de metrou Pacii si al treilea in Sectorul 4, pe Sos. Giurgiului 36 (telefon 0726.692.445)

Pentru informatii, pe langa numerele de telefon de mai sus, nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@motounelte.ro