Reparatii si Garantie

Service si piese de schimb

Societatea comerciala MOTOUNELTE.RO ofera servicii de reparatii scule si motounelte in cadrul celor trei magazine de prezentare si desfacere din Bucuresti, Str. Eminescu 139, Bd. Iuliu Maniu 101 si Str. Giurgiului 36, unde functioneaza si ateliere de service scule si motounelte, dotate cu aparatura si unelte profesionale, necesare efectuarii oricarui tip de reparatie, la cele mai inalte standarde de calitate. Programul de lucru se desfasoara intre orele 9.00 si 18.00 de luni pana vineri, iar sambata intre 9.00 si 14.00 doar la magazinul din Bd.Iuliu Maniu 101.

In prezent suntem autorizati sa efectuam reparatii in garantie pentru urmatoarele marci de motounelte sau motoare pentru acestea:

STIHL & VIKING; BOSCH, MAKITA, DeWALT; BRIGGS & STRATTON; HONDA;  KAWASAKI;  HECHT; KIPOR; BRONTO; MTD;  WOLF-GARTEN;  SZENTKIRALY; INTER; IKRA-MOGATEC; PUBERT; MARUYAMA

In privinta celorlalte marci de motounelte existente in Romania, asiguram doar service postgarantie, in masura disponibilitatii pieselor de schimb la furnizorul marcii respective.

Receptia motouneltelor este asigurata de tehnicieni specializati, absolventi ai cursurilor de calificare de la furnizori, care vor incerca sa identifice defectiunea si vor oferi detalii atat despre amploarea reparatiei, necesarul de piese de schimb si a duratei necesare, cat si despre costul estimat al reparatiei.

In cadrul reparatiilor vor fi utilizate numai piese de origine, sau piese agreate de producator.

Serviciul FAST TRACK* oferit gratuit clientilor STIHL si VIKING din categoria Business & Power User*, si contra unui abonament anual de 150 RON pentru clientii din categoria Hobby, presupune garantarea duratei de reparatie la 24 de ore, sau daca acest lucru nu este posibil din motive obiective, in cazul in care solicitati, oferirea unei motounelte similare la schimb, pana la finalizarea reparatiei. Pentru detalii despre cum te poti inscrie in aceste categorii de clienti, viziteaza pagina Clientii Nostri.

In acest fel, veti avea un flux de activitate continuu, fara intreruperi majore cauzate de defectarea motouneltelor, sau de indisponibilitatea pieselor de schimb.

Toate reparatiile beneficiaza de conditiile de garantie ale producatorului pentru piesele de schimb, si o luna de garantie MOTOUNELTE.RO pentru manopera, bineinteles conditionat de utilizarea in parametri normali a motouneltei.

* Aceste servicii sunt disponibile doar pentru motouneltele pt. care Motounelte.Ro este distribuitor.