Despre noi

 

STIHL, VIKING, BOSCH, MAKITA, HITACHI, DeWALT, HECHT, KIPOR si STANLEY sunt o parte dintre marcile distribuite de SC MOTOUNELTE.RO srl. Avem preturi foarte competitive, iar marea majoritate a produselor prezentate pe site se gasesc in magazinele noastre. 

Motoferastraie (drujbe), motocoase, masini de tuns iarba, motocultivatoare (motosape), atomizoare, pulverizatoare, spalatoare cu presiune, motodebitatoare, motoforeze, freze de zapada GardenPro, motopompe Makita, etc; sunt doar o parte din gama de produse pentru ingrijirea gradinii.

Gama de scule electrice provine de la producatori renumiti ca Bosch, Makita, DeWALT, Masalta, Hitachi, Kipor, Stanley, incluzand produse ca: masini de insurubat & gaurit electrice sau cu acumulatori, rotopercutoare, ciocane demolatoare, generatoare electrice si de sudura, ferastraie circulare, ferastraie pendulare, polizoare unghiulare si de banc, rindele, aparate de masura digitale, nivele cu laser, etc.

In acelasi timp, punem la dispozitie o gama larga de accesorii Bosch, Makita si DeWalt pentru scule electrice (burghie, discuri abrazive, biti, freze, carote, etc), ca si consumabile pentru motounelte (lanturi, sine ghidaj, uleiuri, etc).

Avem piese de schimb si asiguram reparatiile in garantie sau postgarantie pentru toate motouneltele sau sculele pe care le comercializam.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse, stocuri, preturi, piese de schimb, reparatii, garantii, etc, viziteaza-ne la unul dintre cele trei magazine de prezentare din Bucuresti:

 

- Bd. Iuliu Maniu 101, sector 6 (vis a-vis de statia de metrou Pacii si de Autogara Militari);  Tel: 021.433.03.81/0726.692.446 

  Program: Luni-Vineri 09.00-18.00; Sambata: 09.00-14.00;

Magazin Eminescu

  - Str. Eminescu 139, sect. 2 (in proximitatea Pietei Gemeni); Tel: 0733.989.447

    Program: Luni-Vineri 09.00-18.00; Sambata inchis;

 

Magazin Giurgiului 36 Motounelte.Ro- Sos. Giurgiului 36, sect. 4 (statia de tramvai Bacovia, prima statie de la Eroii Revolutiei);  Tel: 031.438.11.58 /0726.692.445

Program: Luni-Vineri 09.00-18.00; 

 

Sau in Cluj, in magazinul deschis in incinta magazinului Metro din Floresti (Str.Avram Iancu 488-490, Floresti), tel: 0770.338.867

Magazin Cluj Motounelte.RoProgram: Luni-Vineri 09.00-18.00; Sambata-Duminica 09.00-14.00

In toate magazinele noastre asiguram servicii de reparatii motounelte pentru majoritatea marcilor existente in Romania.

Pentru motouneltele, motoarele, sculele din marcile STIHL, VIKING, DeWALT, HECHT, BRIGGS&STRATTON, HONDA, KAWASAKI, BRONTO, MTD, WOLF-GARTEN, SZENTKIRALY, IKRA-MOGATEC, INTER, PUBERT, MARUYAMA asiguram reparatii in garantie, iar pentru restul marcilor doar post garantie, in limita disponibilitatii pieselor de schimb.

Pentru informatii legate de produse, ne poti contacta deasemenea prin e-mail la adresa office@motounelte.ro si nu uita sa incluzi adresa noastra www.motounelte.ro intre adresele tale Favorite, pentru a ne putea accesa usor website-ul data viitoare cand ai nevoie!

Promotiile listate mai jos fac parte dintr-o lista mult mai lunga, pe care o poti explora in totalitate accesand pagina noastra de Promotii.

Preturile listate pe site includ TVA.